X
¬¬¬

Saptamana “SCOALA ALTFEL” din 18 - 22 Aprilie 2016

CLEVER children a inceput campania de promovare a programelor din portofoliu pentru saptamana “Scoala Altfel” in unitatile scolare din Arad, Bucuresti, Buzau, Brasov, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Galati, Ramnicu Valcea si Sibiu. [...]

 

La Balcaniada de Informatica elevii reprezentanti ai Romaniei au obtinut patru medalii

In perioada 15 - 19 august 2012 a avut loc cea de-a XX-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica.

Lotul national de informatica a castigat doua medalii de aur si doua de argint.

 

 

Portofoliul educational, o noutate a sistemului de invatamant din Romania

Portofoliul educational include totalitatea diplomelor, a certificatelor sau a altor inscrisuri obtinute in urma evaluarii competentelor dobandite sau a participarii la activitati de invatare, in diferite contexte, precum ?i produse sau rezultate ale acestor activitati, in contexte de invatare formale, nonformale ?i informale.
Utilizarea lui debuteaza incepand cu clasa pregatitoare ?i reprezinta cartea de identitate educationala a elevului. [...]

  


 Afla mai multe despre franciza! Interviul colegei noastre de la Clever Children Ploiesti!

Georgiana va vorbeste despre scopul si beneficiile cursurilor CLEVER children® pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, despre ceea ce învata copiii în cadrul lectiilor noastre, precum si despre modul in care acestia reactioneaza cand sunt incurajati sa raspunda liber, dar argumentat.


*Tariful este valabil exclusiv pentru lectiile care se vor desfasura in scoli in saptamanile "Scoala Altfel" din anul scolar 2016 – 2017.

Oferta este valabila pentru un numar minim de copii si include livrarea lectiei de 60 de minute de catre un trainer acreditat CLEVER children®, materiale, fise de lucru si surpriza CLEVER children®.


   

“Neata cu Razvan si Dani” din 13 Martie 2012
Reportaj Antena 1 despre cursul “Lectii de maniere elegante” organizat de CLEVER children.Dezvoltare personala a elevilor prin educatie nonformala este un proiect dezvoltat de Cursuri Copii si ISMB, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti“Dezvoltarea personala a elevilor
prin educatie nonformala”


Proiect dezvoltat impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti
Acord ISMB nr. 1323/08.02.2012


 

“GO game for Clever Kids”

 

CLEVER children este prima franciza romaneasca de training pentru copii si tineri.

Programele de instruire CLEVER children completeaza invatamantul obligatoriu de stat si pregatesc copiii pentru a deveni adulti increzatori in fortele proprii, cu stima de sine si inzestrati cu valori morale, etice si umaniste de calitate.

Care sunt etapele care vor fi parcurse pentru acreditare de catre viitorii francizati?